Банк "Аваль" приступив до реалізації зарплатного проекту для працівників Генпрокуратури України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Аваль" приступив до реалізації зарплатного проекту для працівників Генпрокуратури України

38
Банк «Аваль» приступив до реалізації зарплатного проекту для працівників Генеральної прокуратури України, повідомила прес-служба банку з посиланням на управління розвитку АППБ «Аваль».
За інформацією управління розвитку, у рамках зарплатного проекту буде випущено 1000 платіжних карт Visa Electron.
Після реалізації проекту працівники Генеральної прокуратури зможуть одержувати заробітну плату, відпускні, командировочні та ін. виплати зі своїх карткових рахунків за лічені секунди у відділеннях (близько 1200 пунктів видачі готівки) і банкоматах банку «Аваль» (понад 300) в Україні, а також більш ніж у 300 тисяч банкоматів і сотнях тисяч відділень банківських установ за кордоном.
Крім того, власники карт Visa Electron можуть оплачувати товари і послуги по всьому світі більш ніж у мільйоні підприємств торгівлі і сфери послуг, що приймають до оплати карти Visa Electron.
При цьому банк «Аваль» пропонує власникам Visa Electron управління картковим рахунком за допомогою мобільного банкінгу, придбання товарів у розстрочку за унікальною програмою банку «Онікс-розстрочка», а також програму страхування себе і своїх родичів під час виїзду за кордон з максимальним страховим покриттям 30 тис. дол. США.
Вартість карти Visa Electron складає 1 грн. На залишок по картковому рахунку нараховується 5 проц. річних.
На сьогодні банк «Аваль» реалізував більш 3 тис. зарплатних проектів, найбільші з яких — для працівників Кабінету міністрів України, Київобленерго, Алчевського металургійного заводу, Чорноморського суднобудівного заводу, Суднобудівного заводу ім. 61 комунара, ОАО «Укртелеком», низки провідних вищих навчальних закладів України.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас