Дніпропетровська ОД банку "Аваль" оголосила про проведення акції серед пенсіонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дніпропетровська ОД банку "Аваль" оголосила про проведення акції серед пенсіонерів

123
Дніпропетровська обласна дирекція банку «Аваль» оголосила про проведення акції серед пенсіонерів, повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ маркетингу і продажу Дніпропетровської ОД.
За інформацією прес-служби, згідно з умовами акції, усі пенсіонери, які з 1 лютого по 31 березня п.р. оформлять у будь-якому з відділень Дніпропетровської дирекції банку «Аваль» пенсійні картки «Онікс-пенсійний» автоматично стають учасниками розиграшу грошових призів.
Як повідомили в Дніпропетровській ОД, у призовий фонд акції входять 20 виграшів по 50 грн., 10 виграшів по 100 грн., п’ять виграшів по 200 грн. і один виграш у розмірі 500 грн.
Розіграш грошових призів відбудеться на початку квітня п.р.
Пластикові картки «Онікс-пенсійний» призначені для одержання пенсій і матеріальної допомоги через мережу банкоматів (понад 300) і пунктів видачі готівки (понад 1200) банку «Аваль» по всій Україні. При цьому банк відкриває пенсіонеру картковий рахунок, що можна поповнювати як готівкою, так і безготівковими коштами без обмеження суми поповнення. На залишок коштів на пенсійному картковому рахунку нараховуються відсотки з розрахунку 12 проц. річних.
Відкриття та продовження терміну дії пластикової картки «Онікс-пенсійний» та додаткової картки «Онікс-пенсійний» на іншу особу, блокування і заміна, видача готівки з пенсійних карткових рахунків у системі банку «Аваль» і зарахування готівкових надходжень на пенсійні карткові рахунки здійснюється безкоштовно. Комісія банку за зарахування безготівкових переказів на пенсійні карткові рахунки з інших банків складає 1% (при переказах більше 500 грн.).
Для оформлення карти необхідні такі документи: паспорт громадянина України; копія довідки з податкової адміністрації про присвоєння ідентифікаційного коду платника податків; пенсійне посвідчення.
На сьогодні загальна кількість пенсійних рахунків, відкритих у банку «Аваль» для одержання пенсій, перевищує 400 тисяч, з них 57,5 тис. — у Дніпропетровській обласній дирекції банку.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас