Москва зніме фільми про свою інвестиційну привабливість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москва зніме фільми про свою інвестиційну привабливість

Казна та Політика
137
Мерія Москви виділить 2,74 мільйона рублів на зйомку і тиражування фільмів про привабливість столиці для бізнесу та інвестицій. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерела в мерії міста.
Планується, що два фільми вийдуть у тираж вже до кінця 2011 року. Як пояснило джерело агентства, цільовою аудиторією фільмів стануть представники іноземних ділових кіл, експертної та наукової спільнот, зарубіжні партнери міста, співробітники зарубіжних ЗМІ, а також іноземні студенти, які вивчають економіку Москви. Тираж фільмів повинен скласти 500 копій. Як цільова аудиторія отримає доступ до відеофільмів, не уточнюється.
Замовником фільмів виступить департамент зовнішньоекономічних і міжнародних зв'язків міста. Інформація про дане замовлення не розміщена на сайті державних закупівель РФ. У технічному завданні (є в "Інтерфаксу") зазначається, що фільми потрібно знімати в гарну погоду. Відеосюжети повинні демонструвати образ сучасної Москви, пам'ятки, об'єкти інфраструктури та рекреаційні зони міста.
У середині жовтня на телеканалі BBC почалася трансляція рекламного ролика про столицю Росії для іноземних туристів. У сюжеті під гаслом "Sincerely yours Moscow" ("Щиро ваша Москва") балерина Великого театру Світлана Захарова розповідає про переваги міста. До цього на телеканалі транслювався інший відеоролик - "From Moscow with love" ("З Москви з любов'ю"), в якому демонструвалися пам'ятки міста. До цього представники туристичного бізнесу наголошували, що не можуть навіть організувати презентацію Москви іноземним туристам, оскільки у міста немає рекламного відеоролика.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас