Тігіпко: Україні і Грузії необхідно збільшувати обсяги торгівлі і взаємних інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Україні і Грузії необхідно збільшувати обсяги торгівлі і взаємних інвестицій

Казна та Політика
153
Україні та Грузії необхідно збільшувати обсяги торгівлі і взаємних інвестицій. Про це сказав віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко в Грузії, під час відкриття Міжнародного бізнес-форуму "Грузія - Україна: високий потенціал партнерства", організованого "Реформаторським клубом", повідомили УНН в прес-службі чиновника.
"Сьогодні в Грузії є велика команда представників українського бізнесу, середніх і великих українських компаній", - зазначив С. Тігіпко, виступаючи перед учасниками форуму.
На його думку, результатом цього заходу мають стати нові бізнес-контакти українських і грузинських компаній, знаходження спільних економічних інтересів.
"Крім того, важливо, щоб українська сторона змогла побачити, що можна зробити в плані реформування, перш за все бізнес-середовища, за дуже короткий час", - підкреслив віце-прем'єр-міністр.
У свою чергу президент "Реформаторського клубу" Іскандер Хісамов при відкритті форуму зазначив, що у двох країн колосальні перспективи співробітництва та двосторонні українсько-грузинські контакти повинні тільки поліпшуватися. "Я був здивований і вражений величезним інтересом, який проявили українські бізнесмени в Грузії. Досвід грузинських реформ надихає, це дає надію Україні та її бізнесу на те, що реформи реально здійснити", - підкреслив він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас