Янукович пообіцяв ЛАЗу держзамовлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович пообіцяв ЛАЗу держзамовлення

Казна та Політика
337
Державне замовлення для Львівського автобусного заводу (ЛАЗ) буде збільшено, заявив президент України Віктор Янукович під час відвідин ТОВ "ЛАЗ" у Львові.
"На 60-70% завод працює на український ринок. Це вже непогано. Але треба думати і вдосконалювати роботу в цьому напрямку. Замовлення не повинні бути меншими, ніж зараз", - цитує главу держави його прес-служба.
Янукович відзначив важливість подальшої перспективи: "Ми зараз працюємо над тим, щоб підняти рівень замовлення, збільшити асортимент продукції. Щоб продукція була конкурентоспроможною і за ціною, і за якістю".
Він нагадав, що раніше держзамовлення для ЛАЗ становило близько 20%, але останнім часом цей показник зростає. "Ми йдемо у правильному напрямку", - підсумував президент.
Під час відвідування заводу глава держави ознайомився з процесом виробництва та оглянув зразки продукції.
У березні 2010 року уряд і ТОВ "ЛАЗ" уклали меморандум про постачання автобусів і тролейбусів для чотирьох українських міст, які прийматимуть Євро-2012. Йдеться про 1,5 тисячі автобусів та 500 тролейбусах. Загальна вартість замовлення - близько 3,5 мільярдів гривень.
За 9 місяців 2011 року випуск автобусів і тролейбусів на заводі збільшився в 2,3 рази в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. ЛАЗ не має боргів з виплати зарплат.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас