В Іспанії все більше бажаючих будують собі будинки на деревах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Іспанії все більше бажаючих будують собі будинки на деревах

Нерухомість
207
В Іспанії будинки на деревах стають все популярнішими, причому як серед молоді, так і серед вже дорослих і навіть людей похилого віку.
Деякі намагаються розширити власний простір або знайти місце, де можна було б спокійно попрацювати в оточенні природи, а деякі шукають місце, де вони змогли б розслабитися, сховатися і відпочити від шуму. Такі будинки, інтегровані в навколишнє середовище, отримують широке поширення серед жителів Іспанії, передає Euromag.
Як пише El Mundo, побудувати будинок на дереві в Іспанії може будь-хто, у кого на прикметі є відповідне дерево. Необхідно надіслати до мерії заявку з фотографією дерева і його докладним описом. У відповідь буде вислано попередній проект, в разі схвалення якого компанія перейде до будівельних робіт.
Мова переважно йде про невеликі конструкції. Це літні будинки з дерев'яних каркасів, виконані за індивідуальним замовленням. Матеріали, з яких буде побудований будинок, його складність і розміри можуть бути абсолютно різними - все залежить від побажань замовників. Мінімальна вартість такого будиночка становитиме 7 тис. євро.
Причому будівництво його не завжди передбачає наявність дерева. Деякі компанії пропонують висадити швидкоросле дерево, яке вже через 5-6 років можна використовувати для спорудження конструкцій, або ж побудувати будинок на підпорах, який можна просто інтегрувати в навколишнє середовище.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас