Банк "Надра": власники Maestro можуть самостійно змінювати пін-код через банкомати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Надра": власники Maestro можуть самостійно змінювати пін-код через банкомати

Фінтех і Картки
353
Банк «Надра» представляє нову ексклюзивну послугу для своїх клієнтів-власників карток Maestro – зміна Пін-кода до картки у всіх банкоматах банку.
Тепер клієнт може самостійно змінити існуючий Пін-код на той, котрий йому легше запам'ятати.
Така можливість дозволяє скоротити імовірність несанкціонованого використання картки, оскільки Пін-код оперативно міняється у випадку, якщо він став відомий третім особам.
Меню банкомата містить усі необхідні вказівки, що робить процедуру зміни Пін-кода легкою і зручною.
Після зміни Пін-кода картки Maestro без обмежень приймаються у всіх банкоматах банку «Надра», а також у всіх банкоматах з логотипом “Maestro” в Україні і за рубежем.
Оксана Кириєнко, Віце-президент, Директор Департаменту розвитку банківського бізнесу банку «Надра» відзначила: «Нам особливо приємно повідомити про нову послугу нашим клієнтам-власникам пластикових карт Maestro. В основному це працівники і службовці більш 600 підприємств і організацій по всій Україні, на яких реалізовані зарплатні проекти банку «Надра».
Для власників карток у банку працює цілодобова служба клієнтської підтримки: (044) 238-84-40 чи 8-800-500-09-70 (телефон безкоштовний на території України).
Довідка:
Банк «Надра» входить у трійку найбільших банків-емітентів пластикових карт України. Станом на 1 лютого банком було емітовано 370 тисяч карт, а інфраструктура обслуговування пластикових карт банку «Надра» нараховує більш 160 банкоматів.
Чисті активи банку на 1 лютого склали – 1,633 млрд.грн, кредитно-інвестиційний портфель – 1,294 млрд.грн, депозити фізичних осіб – 577,34 млн.грн, депозити юридичних осіб – 247,99 млн.грн. Фінансовий результат банку склав 2,458 млн.грн.
За матеріалами: Надра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас