Грузія зробила РФ нову пропозицію на переговорах про СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грузія зробила РФ нову пропозицію на переговорах про СОТ

Казна та Політика
413
Грузія зробила Росії нову пропозицію, що стосується міжнародного спостереження за торгівлею на територіях Абхазії та Південної Осетії, під час переговорів про вступ РФ до Світової організації торгівлі, повідомив глава грузинської делегації. Сторони планують продовжити переговори в четвер.
"Ми зробили нову пропозицію Росії про форми міжнародного спостереження за торгівлею в Абхазії і Південній Осетії, - сказав Сергій Капанадзе, заступник міністра закордонних справ Грузії і глава грузинської делегації. - Тепер м'яч на стороні Росії, як ніколи раніше... Ми продовжимо переговори завтра".
Переговори між Грузією і Росією про вступ РФ до Світової організації торгівлі (СОТ) були перервані незабаром після півночі у вівторок і поновилися в середу.
Згода Грузії залишається головною перешкодою для членства Росії в найбільшому міжнародному торговому співтоваристві, і, якщо обидві сторони зможуть досягти домовленості з питання про державні кордони, Росія, як очікується, отримає схвалення на вступ до СОТ до кінця року.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас