Джерело: Переговори Євросоюзу з банками зайшли в глухий кут — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Джерело: Переговори Євросоюзу з банками зайшли в глухий кут

Фондовий ринок
435
Переговори представників Європейського союзу з банками - власниками грецьких держоблігацій про списання боргів зайшли в глухий кут, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на неназваного чиновника ЄС.
Як повідомляється, в результаті переговори тимчасово припинені. Після появи цього повідомлення сповільнилося підвищення, що спостерігалося раніше в середу на фондовому ринку Європи.
Водночас, зведений індекс найбільших підприємств Європи Stoxx Europe 600 до 15:40 по Києву піднявся на 0,9% - до 242,37 пункту. Раніше в ході торгів індикатор піднімався на 1,2%. Євро нівелював підвищення щодо долара, яке спостерігалося раніше в ході торгів.
Курс долара США до євро станом на 17:53 МСК у середу перебував на позначці $1,3909 до $1,3908 на закритті ринку у вівторок, раніше в ході торгів євро піднімався до рівня $1,3917.
Нагадаємо, що лідери Європейського Союзу сядуть за стіл переговорів в 18:00 за Києвом, 26 жовтня. Влади ЄС зустрічаються в Брюсселі, щоб домовитися про останні деталі плану порятунку єврозони.
Як повідомлялося, інвестори по всьому світу завмерли напередодні саміту лідерів ЄС - хтось сумнівається в появі всеосяжного плану виходу з кризи, хтось, навпаки, готується до позиційного ралі, навіть у разі незрозумілих підсумків засідання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас