Прем'єр доручив Мінекономрозвитку розробити 10-річний проект інноваційної стратегії країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр доручив Мінекономрозвитку розробити 10-річний проект інноваційної стратегії країни

Казна та Політика
117
Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі в стислі терміни розробити проект інноваційної стратегії України на 10-річний період.
"Доручаю Міністерству економіки разом з Держінформнауки та Національною академією наук в стислі терміни розробити і подати на розгляд Кабінету міністрів проект інноваційної стратегії України на 10-річний період", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.
На думку прем'єра, ця стратегія, серед іншого, має базуватися на ідеї створення регіональних інноваційно-промислових кластерів відповідно до спеціалізації та потенціалу областей України.
М.Азаров підкреслив, що в цій ситуації надзвичайно зростає роль Міністерства економічного розвитку і торгівлі, як координатора процесу модернізації країни. "Думаю, роботу міністерства, за підсумками кожного року, ми будемо оцінювати за кількістю новостворених робочих місць у високотехнологічних галузях і за рівнем експансії наших товарів на зовнішніх ринках", - сказав прем'єр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас