Янукович підписав зміни до Бюджетного кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович підписав зміни до Бюджетного кодексу

Казна та Політика
557
Президент України Віктор Янукович підписав закон "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України та інших законодавчих актів".
Як відомо, відповідний закон був прийнятий Верховною Радою 6 жовтня.
Частина друга статті 33 Бюджетного кодексу викладена в редакції, відповідно до якої Національний банк подає президенту, Верховній Раді та Кабінету міністрів до 15 березня року, що передує плановому, - прогнозні монетарні показники на наступний рік, повідомляє УНІАН.
До 1 квітня року, що передує плановому, - інформацію про розрахунок частини прогнозованого прибутку до розподілу поточного року, який підлягає перерахуванню до держбюджету;
До 1 вересня року, що передує плановому, - інформацію про розрахунок частини прогнозованого прибутку до розподілу в наступному році, яка підлягає перерахуванню до держбюджету.
Зазначені матеріали використовуються для складання проекту закону про державний бюджет України.
Розділ VI "Прикінцеві та перехідні положення" доповнено підпунктами, за якими податок на доходи фізичних осіб, що сплачується згідно з Податковим кодексом на території міст обласного значення пілотних регіонів, як виняток з положень частини другої статті 65 та підпункту 1 частини першої статті 66 цього кодексу, зараховується у розмірі: 50% - до обласних бюджетів і 50% - до бюджетів міст обласного значення.
Закон набирає чинності з 1 січня 2012 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас