Янукович підписав закон, що звільняє Мінфін та ДПС від сплати судового збору при їх зверненні до суду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович підписав закон, що звільняє Мінфін та ДПС від сплати судового збору при їх зверненні до суду

Казна та Політика
210
Президент України Віктор Янукович підписав закон № 3828-VI про внесення змін до Бюджетного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України. Про це повідомляє прес-служба глави держави.
Законом передбачається внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо розширення джерел наповнення доходів загального фонду Державного бюджету України.
Так, з метою зміцнення доходної частини бюджету до загального фонду Державного бюджету України будуть направлятися плата за надання адміністративних послуг, кошти, отримані від продажу контрольних марок, збори за підготовку до державної реєстрації авторського права і надходження від видачі деяких дозволів.
Вносяться зміни до статті 7 Закону України "Про розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних" щодо зарахування коштів, отриманих від продажу контрольних марок до загального фонду Державного бюджету.
Змінами до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Національного банку України" запропоновано продовжити на 2012 р. існуючий порядок перерахування прибутку Національного банку України до Державного бюджету України, що дозволить отримати додаткові надходження до бюджету.
З метою попередження витрат загального фонду Державного бюджету законопроектом пропонується внести зміни до закону України "Про судовий збір" звільнивши Міністерство фінансів, місцеві фінансові органи, Державну податкову службу, Державну митну службу, Державну казначейську службу, Державну фінансову інспекцію та їх територіальні органи, Державну службуфінансового моніторингу від сплати судового збору при їх зверненні до суду для захисту інтересів держави, що дозволить підвищити ефективність позовної роботи зазначених органів виконавчої влади.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас