Кабмін виділить Криму на реконструкцію очисних споруд в 2011 р. з держбюджету 330,1 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін виділить Криму на реконструкцію очисних споруд в 2011 р. з держбюджету 330,1 млн грн

Казна та Політика
147
У Криму для проведення реконструкції очисних споруд та інших об'єктів з метою захисту акваторії Азово-Чорноморського узбережжя від забруднення в двох переліках об'єктів реконструкції об'єктів у держбюджеті України на 2011 рік передбачено 330,114 млн грн. Про це під час наради повідомив перший заступник міністра регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Криму Сергій Брайко, передає головне управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.
За його словами, згідно з наказами Міністерства регіонального розвитку і ЖКГ України в 2011 році затверджені два переліки об'єктів реконструкції.
До першого переліку увійшли 6 об'єктів - КОС в селі Малоріченське, "Скеля" у селищі Малий Маяк, Орджонікідзе, селі Мигдальне Судакського регіону, Леніне Ленінського району та Міжнародного дитячого центру "Артек" (м. Ялта). У 2011 році фінансування даних заходів затверджено в сумі 143,114 млн грн.
До другого переліку увійшли КОС в селі Новофедорівка Сакського району і Судака, на що в поточному році передбачено 187 млн грн.
Під час наради перший заступник голови Радміну АРК Павло Бурлаков доручив у найближчі терміни завершити роботу з визначення організацій, які здійснюватимуть технічний нагляд за будівництвом, пройти комплексні експертизи та надати висновки в МінЖКГ автономії, а також до кінця року оголосити тендери.
"Реконструкція очисних споруд, особливо на південному березі Криму, сьогодні є першочерговим завданням. Ми повинні до кінця року пройти всі узгодження і необхідні процедури", - сказав перший віце-прем'єр.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас