ЗМІ: Назарбаєв найняв Блера для економічних реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Назарбаєв найняв Блера для економічних реформ

Казна та Політика
357
Колишній прем'єр-міністр Великобританії Тоні Блер, якого британська преса звинувачувала у зловживанні службовим становищем для налагодження зв'язків з екс-лідером Лівії Муамаром Каддафі, проводитиме разом з командою своїх експертів економічні реформи в Казахстані.
Як передає Газета.ру з посиланням на The Telegraph, Блер разом з іншими людьми, відомими по роботі з екс-прем'єром (політтехнологами Алістером Кемпбеллом Джонатаном Пауеллом), займеться розробкою програми економічної реформ для країни, яка управляється 20 років однією і тією ж людиною.
За відомостями видання, Блер буде одержувати за свою роботу більше 8 млн. фунтів стерлінгів, але представник Блера відмовився підтверджувати ці цифри.
Як побоюється газета, Тоні Блер буде використовувати свої зв'язки в урядових колах в інтересах іноземних диктаторів. За відомостями The Sunday Telegraph після того, як колишній глава уряду Великобританії покинув Даунінг-стріт, він таємно відвідував Каддафі як мінімум шість разів, а два рази літав у Тріполі на особистих літаках покійного полковника.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас