ФДМ прогнозує завершення 1-го етапу інвентаризації об'єктів нерухомості ЧФ РФ до квітня 2012 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ прогнозує завершення 1-го етапу інвентаризації об'єктів нерухомості ЧФ РФ до квітня 2012 р.

Казна та Політика
94
Фонд державного майна (ФДМ) України прогнозує завершення першого етапу інвентаризації об'єктів нерухомості Чорноморського флоту РФ в Автономній республіці Крим (АРК) до квітня 2012 року, повідомив глава ФДМ Олександр Рябченко журналістам у Києві в четвер.
"Щодо того кола об'єктів, який у нас сьогодні обговорений, ми думаємо, що приблизно до нового року, в усякому разі, у першому кварталі (наступного року - ІФ) ми повинні завершити інвентаризацію", - сказав він.
О.Рябченко підкреслив, що поки мова не йде про військові об'єкти ЧФ РФ.
"Є договір, за яким зараз йде інвентаризація. Це не всі об'єкти, а найпростіші. Ми по них закінчимо, і тоді піде процес переговорів на рівні міністерств закордонних справ, як перейти і до військових об'єктів", - сказав він.
Як повідомлялося, раніше ФДМ заявив про початок з 6 жовтня інвентаризації об'єктів нерухомості, використовуваних ЧФ Росії на підставі угоди між Україною і Російською Федерацією про параметри поділу ЧФ.
Інвентаризація об'єктів нерухомості ЧФ Росії в Україні тривалий час переносилася через розбіжності сторін.
У наприкінці квітня 2011 року міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко повідомив про досягнення прогресу в питанні інвентаризації земель та інфраструктури, переданих у користування російського флоту.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас