Аналітики: Річна інфляція в США у вересні збереглася на рівні серпня в 3,8% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики: Річна інфляція в США у вересні збереглася на рівні серпня в 3,8%

Казна та Політика
148
Міністерство праці США до середи опублікує дані з темпів інфляції в країні за вересень. Згідно з прогнозами експертів, річна інфляція у звітному місяці залишилася на рівні серпня (3,8%).
Бюро перепису населення США опублікує дані з кількості новобудов в країні у вересні, а також за кількістю дозволів на будівництво, виданих за аналізований період. Аналітики, опитані інформаційно-аналітичним інтернет-порталом dailyFX.com, вважають, що кількість нових будинків в США виросла в порівнянні з серпнем до 594 тис. проти 571 тис. місяцем раніше, а кількість виданих дозволів на будівництво за той же період скоротилася до 610 тис. проти 625 тис. місяцем раніше.
Федеральна резервна система США опублікує Beige Book - зведення про стан економіки в 12 регіонах, на які ФРС ділить територію США за кількістю федеральних резервних банків. Документ випускається вісім разів на рік, у ньому міститься поточна характеристика стану в США промвиробництва, сфери послуг, сільського господарства, фінансових інститутів, зайнятості і сфери нерухомості.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас