Медведєв відкидає можливість особливого формату вступу України до Митного союзу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв відкидає можливість особливого формату вступу України до Митного союзу

Казна та Політика
387
Росія не ставить Україні конкретних дат для вирішення питання про вступ до Митного союзу, заявив президент РФ Дмитро Медведєв, зазначивши при цьому, що вступати до об'єднання в особливому форматі неможливо.
"На тему Митного союзу ми ведемо розмову, але ми ніколи не займали в цьому питанні таку позицію, що - ось до конкретної дати визначтеся, інакше до побачення", - заявив Д.Медведєв на спільній з президентом України Віктором Януковичем прес-конференції в Донецьку.
Він додав, що деякі високопоставлені чиновники України кажуть: "Для нас питання про вступ до Митного союзу не стоїть". "Краще б, звичайно, воно стояло для них. Але, втім, ми подивимося, що з цих діалогів вийде. Ми завжди відкриті для того, щоб обговорювати будь-яке питання з нашими українськими колегами", - сказав президент РФ.
При цьому він додав, що відверто говорив президенту України, що "не може бути вступу до Митного союзу, як, до речі сказати, до Євросоюзу чи до будь-якого іншого союзу, в якомусь особливому форматі".
При вступі, додав він, необхідно підписувати всі документи, брати на себе всі зобов'язання або в іншому випадку "це неможливо".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас