Експерти: Україні потрібні кошти МВФ, але цього року вона кредит не отримає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: Україні потрібні кошти МВФ, але цього року вона кредит не отримає

Казна та Політика
968
На сьогодні Україна надзвичайно потребує коштів Міжнародного валютного фонду. Про це під час прес-конференції повідомили експерти, передає кореспондент УНН.
"Для України отримання коштів МВФ в даний час життєво необхідне", - сказав начальник відділу аналізу і досліджень "Райффайзен Банк Аваль" Дмитро Сологуб.
За його словами, вони потрібні для покриття дефіциту державного бюджету та посилення резервної позиції Національного банку. Крім того, на його думку, виділення Україні коштів МВФ сприятиме посиленню довіри з боку інвесторів.
Директор економічних програм Українського центру економічних і політичних досліджень ім.Разумкова Василь Юрчишин також вважає, що Україна потребує коштів МВФ в короткостроковій перспективі.
"Уже зараз кошти МВФ нам дуже потрібні", - сказав він.
На думку Юрчишина, очікувати, що буде надано відразу три транші, безпідставно. Він також повідомив, що в 2011 році МВФ не надасть коштів Україні.
Як повідомлялося, директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін також вважає, що МВФ може відмовити Україні в черговому транші.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас