Путін: Приплив іноземних інвестицій в економіку РФ перевищив 100 млрд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Приплив іноземних інвестицій в економіку РФ перевищив 100 млрд доларів

Казна та Політика
138
Іноземні компанії з 2009 року по III квартал 2011 року вклали в економіку Росії понад 100 млрд доларів, причому за перші дев'ять місяців 2011 року зростання прямих інвестицій становить майже 20%, повідомив прем'єр-міністр РФ Володимир Путін.
Глава уряду на 25-му пленарному засіданні Консультативної ради з іноземних інвестицій до Росії додав, що представлені в раді іноземні компанії вже вклали в економіку України понад 100 млрд доларів. "І що особливо важливо, більшість з вас планують послідовно нарощувати свою присутність на нашому ринку", - сказав він.
Путін також відзначив, що Росія має достатній запас міцності, щоб бути повністю готовою до будь-яких сценаріїв розвитку ситуації у світовій економіці. "Сьогодні Росія повністю готова до різних сценаріїв розвитку світової кон'юнктури, накопичено серйозний досвід, запас міцності і в реальному, і в кредитно-фінансовому секторах", - сказав глава уряду. Він нагадав, що минула економічна криза Росія пройшла з мінімальними втратами, а також в числі перших продемонструвала пожвавлення економіки.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас