З початку року в Україні побудовано та оновлено майже 860 км автодоріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З початку року в Україні побудовано та оновлено майже 860 км автодоріг

Казна та Політика
122
З початку року побудовано, реконструйовано та відремонтовано близько 860 км українських автомобільних доріг загального користування. Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.
Зокрема, 22 вересня 2011 р. було відкрито рух на 27 км автомобільної дороги М-07 Київ - Ковель - Ягодин у Волинській області, яка задіяна у проведенні Чемпіонату з футболу Євро-2012. Зараз ремонтно-будівельні роботи на цій дорозі ведуться одночасно в Київській, Житомирській, Рівненській областях, після їх завершення - у жовтні - першій декаді листопада поточного року - це буде більше 260 км оновленої траси. Також цього року завершаться роботи на під'їзних дорогах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні: Львів - Краковець, Львів - Шегині, Львів - Рава-Руська загальною протяжністю 150 км. В цілому в 2011 році заплановано відкрити рух на 1133 км доріг загального користування, задіяних у проведенні Євро-2012.
Наразі тривають роботи на автомобільній дорозі Київ-Чоп, на деяких ділянках дороги Київ - Харків - Лубни. На напрямку Ульяновка - Миколаїв в Миколаївській області вже відремонтовано 121 км дороги, в Кіровоградській області - 20 км. Ремонт цієї дороги планується завершити до кінця року. Виконуються роботи на маршрутах між Харковом і Донецьком, Донецьком і Луганськом, Дніпропетровськом та Донецьком, зокрема, на підходах до Донецька на автодорозі Слов'янськ - Донецьк - Запоріжжя. Розпочато будівництво в Запорізькій області об'їзної дороги навколо Мелітополя.
Нагадаємо, до кінця року, згідно з переліком об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонтів автомобільних доріг загального користування та обсягів їх фінансування, передбачено побудувати і відремонтувати близько 2 тис. км автомобільних доріг.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас