ЄС заморозив активи Комерційного банку Сирії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС заморозив активи Комерційного банку Сирії

Казна та Політика
186
Рада ЄС ухвалила рішення про замороження активів Комерційного банку Сирії на знак протесту проти репресій і порушення прав людини в цій країні, повідомляє в четвер агентство Reuters з посиланням на європейських дипломатів.
24 вересня набув чинності сьомий за рахунком пакет санкцій ЄС проти влади Сирії, вони передбачають заборону на в'їзд до Європи і заморожування активів у країнах ЄС для міністрів юстиції та інформації Сирії Тайсеера Кала Аввада і Аднана Хасана Махмуда.
Крім того, так званими "обмежувальними заходами" була введена заборона на інвестування в нафтовий сектор Сирії, подання банківських кредитів, купівлю та розширення часткою участі в сирійських компаніях, а також створення спільних підприємств. Крім цього ЄС наклав заборону на ввезення до Сирії готівкової національної валюти.
ЄС також додав тоді в "чорний список" шість сирійських компаній: Addounia TV, Cham Holding, El-Tel Co., Ramak Constructions Co., Souruh Company, Syriatel.
2 вересня ЄС заборонив країнам-членам спільноти імпортувати нафту з Сирії. Дана міра санкцій у повному обсязі набуде чинності 15 листопада, коли закінчаться чинні контракти на поставки.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас