Україна заборонила ввезення м'ясної продукції з Нікарагуа, Уругваю та Ізраїлю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна заборонила ввезення м'ясної продукції з Нікарагуа, Уругваю та Ізраїлю

Аграрний ринок
295
Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України заборонила ввезення в країну м'ясної продукції з Нікарагуа, Уругваю та Ізраїлю.
Згідно з розпорядженням Держветслужби Україні (№ 15-2-23/8672) від 6 жовтня 2011 року, заборона введена на ввезення птиці, продукції та сировини з неї з Нікарагуа зважаючи спалаху в цій країні захворювання птиці на хворобу Ньюкасла на території.
Держветслужба України також заборонила ввезення з Уругваю сприйнятливих до ящуру тварин, продукції і сировини з них (розпорядження від 6 жовтня № 15-2-23/8674) через спалахи в цій країні захворювання великої рогатої худоби на ящур.
Ще одним розпорядженням (від 6 жовтня № 15-2-23/8676) Держветслужба заборонила ввезення в Україну з Ізраїлю сприйнятливих до чуми тварин, продукції і сировини з них через захворювання чумою дрібних жуйних тварин.
Ввезення з вказаних країн інших вантажів, підконтрольних Державній службі ветеринарної медицини, буде здійснюватися відповідно до ветеринарних вимог щодо імпорту в країни об'єктів державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас