Експерт: В Україні відбувається процес виходу капіталу з держави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: В Україні відбувається процес виходу капіталу з держави

Казна та Політика
2184
На сьогодні в Україні відбувається процес виходу капіталу з України, відкрите зменшення інвестицій, як портфельних, так і прямих. Про це повідомив директор Інституту трансформації суспільства, професор Національної академії управління Олег Соскін під час прес-конференції в медіа-холі УНН.
На думку директора Інституту трансформації суспільства, професора Національної академії управління Олега Соскіна, в Україні немає умов для того, щоб зайшов капітал. "В Україні немає умов для того, щоб до нас зайшов капітал. При владі варто бандократія", - сказав експерт.
Крім того, за його словами, за простотою сплати податків Україна посідає 181 місце (з 183 країн), індекс економічної свободи - 162 місце, а за рівнем корупції - 134 місце.
На думку заслуженого економіста України, екс-голови Державного комітету підприємництва Олександри Кужель, Україна не є привабливою для інвестування через значний рівень корупції. Вона також повідомила, що в найближчі два роки європейські інвестори не будуть інвестувати в економіку України, що також пов'язано зі світовою економічною кризою.
"Чи вірю я в те, що хтось хоче щось зробити - ні, не вірю", - сказала експерт.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас