Промвиробництво у Франції несподівано зросло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Промвиробництво у Франції несподівано зросло

Казна та Політика
396
Промислове виробництво у Франції зросло в серпні 2011 року на 0,5% в порівнянні з попереднім місяцем, свідчать дані французького статистичного агентства Insee.
Збільшення промвиробництва відносно серпня минулого року досягло 4,4%. Разом з тим економісти в середньому очікували зниження першого показника на 0,7% і підвищення другого на 2,3%.
Згідно з переглянутими даними, в липні промвиробництво у Франції зросло на 1,8% відносно попереднього місяця, а не на 1,5%, як повідомлялося раніше. Оцінка підйому в річному обчисленні залишена без змін на рівні 3,7%.
Збільшення обсягів виробництва в серпні було зафіксовано вже другий місяць поспіль, що дозволяє сподіватися на менш значне сповільнення зростання ВВП в II півріччі, ніж очікується.
У серпні зростання виробництва в переробній промисловості Франції склало 0,7% щодо липня і 5,1% в річному обчисленні. Аналітики очікували підвищення показників відповідно на 0,2% і 3,7%.
Найбільш значний підйом був відзначений у сфері виробництва електричного обладнання - 4,6% в порівнянні з липнем, а також у будівництві - 3,2%.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас