ЄБРР: Ялтинський "водопровідний" проект буде обов'язково завершено — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР: Ялтинський "водопровідний" проект буде обов'язково завершено

Казна та Політика
174
Нестабільна ситуація на світових фінансових ринках не перешкодить Європейському банку реконструкції та розвитку завершити реалізацію проекту з модернізації водоканалу Ялти. Про це під час панельної сесії на Міжнародному Чорноморському економічному форумі повідомив керівник напрямку інфраструктури та енергетики ЄБРР в Україні Марк Магалецький.
Магалецький запевнив, що ЄБРР є стійким до негативних явищ на фінансових ринках, завдяки підтримці акціонерів і власній ресурсній базі. Як заявив представник банку, ЄБРР не збирається припиняти реалізацію проектів в Україні, в тому числі в Криму, більше того, він має намір нарощувати свою активність у країні.
Керівник напрямку інфраструктури та енергетики ЄБРР повідомив, що в банку розраховують на те, що їх перший проект в Ялті дасть поштовх для подальших проектів в Україні.
Як повідомлялося, в травні 2011 року голова СМ АРК Василь Джарти під час візиту в Лондон досяг домовленості з віце-президентом ЄБРР Яном Фішером про відновлення банком перерваної раніше програми модернізації ялтинського водоканалу.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас