Азаров прогнозує початок будівництва метро на Троєщині після завершення будівництва Подільського моста в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров прогнозує початок будівництва метро на Троєщині після завершення будівництва Подільського моста в Києві

Казна та Політика
357
Прем'єр-міністр Микола Азаров прогнозує початок будівництва метро на Троєщині після завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мосту в Києві.
Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
Прем'єр зазначив, що в планах влади на 2012 рік будівництво лінії швидкісного трамваю, яка сполучить Троєщину зі станціями окружної електрички і метро.
"Будівництво метро на Троєщині почнеться після завершення будівництва Подільського моста, але це не означає, що вже зараз не ведеться підготовка. Вже зараз опрацьовуються необхідні проектні документи", - додав Азаров.
При цьому він зазначив, що протягом 2 років буде завершено будівництво кількох станцій метро на Куренівсько-Червоноармійській лінії.
"Метробуд звільниться і буде готовий виконувати роботи в напрямку Троєщини. Ці роботи займуть приблизно 5 років", - продовжив прем'єр.
Прем'єр запевнив, що метро на Троєщину обов'язково буде побудовано.
Як повідомляло агентство, у квітні Азаров відвідав будівництво Подільсько-Воскресенського мосту і спрогнозував завершення його будівництва максимум на початку 2013 року.
При цьому він відзначив, що поставлено завдання запустити першу його частину до травня 2012 року.
Київська міська державна адміністрація прогнозує початок будівництва лінії метро "Троєщина - Осокорки" на початку 2012 року.
Раніше "Київський метрополітен" оцінював будівництво Лівобережної лінії метро "Троєщина - Осокорки" і Подільсько-Вигурівської лінії в 16,2 млрд гривень.
Київ розглядає можливість випуску "Київським метрополітеном" облігацій на суму близько 12 млрд гривень для фінансування будівництва лінії "Троєщина - Осокорки".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас