У Києві поки не зноситимуть незаконні споруди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві поки не зноситимуть незаконні споруди

Казна та Політика
368
Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов заявив, що повернути місту земельні ділянки, в незаконному порядку відведені під будівництво, буде проблематично.
"Я хочу, щоб ви розуміли: знести будинок - це дуже непроста річ в умовах того правового поля, яке у нас є. З того досвіду, який я наразі маю, працюючи головою КМДА, ці будинки будувалися з дозволу певних чиновників - відповідальних осіб", - сказав Попов журналістам після засідання, присвяченого Генеральному плану Києва розширеної колегії Київської міської адміністрації, передає УНІАН.
Кожен випадок, за словами Попова, необхідно розглядати окремо.
"Ви знаєте, що, наприклад, з Олександрівської лікарні ми просто домовилися. Відмовилися інвестори, і ми їх перенесли. Театральна площа - там у нас свій підхід був, зараз вони передають місту. Тобто, кожне питання треба розглядати окремо, оскільки скрізь є правові підстави говорити, що все було побудовано, так чи інакше, але законно. Там, де незаконно, ми вже там все поробили - і землю повернули, і скасувати рішення з проектування", - розповів глава КМДА.
Нагадаємо, Київською міською радою було схвалене рішення про призупинення будівництва, реконструкції та капітального ремонту будівель в межах центрального історичного ареалу в місті.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас