В середу ВР розгляне аж 4 законопроекти про декриміналізацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В середу ВР розгляне аж 4 законопроекти про декриміналізацію

Казна та Політика
250
Верховна Рада України в середу, 5 жовтня, планує розглянути чотири проекти законів про декриміналізацію низки норм Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів.
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час Погоджувальної ради повідомив голова ВР Володимир Литвин, коментуючи вимогу фракції "БЮТ-Батьківщина" негайно розглянути ці законопроекти.
За його словами, зокрема, зареєстровано законопроект авторства Президента Віктора Януковича, а також три законопроекти авторства представників опозиції - В'ячеслава Кириленка, Арсенія Яценюка і Віктора Швеця.
Литвин зауважив, що спочатку ці законопроекти будуть розглянуті на предмет їх включення до порядку денного, і той, що буде включений, і буде розглядатися.
При цьому, зазначив Литвин, під час прийняття остаточного рішення будуть враховані пропозиції, висловлені в інших законопроектах.
У свою чергу, народний депутат від "БЮТ-Батьківщини" Швець, який є автором одного із законопроектів, зазначив, що його проект вже включено до порядку денного і має розглядатися в будь-якому випадку.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас