"Аваль" розпочав виплати дивідендів акціонерам ВАТ "Укртелеком" через систему "Аваль-Експрес" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" розпочав виплати дивідендів акціонерам ВАТ "Укртелеком" через систему "Аваль-Експрес"

223
Банк «Аваль» розпочав виплати дивідендів акціонерам ВАТ «Укртелеком» каналами власної унікальної системи термінових грошових переказів «Аваль-Експрес».
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ грошових переказів АППБ «Аваль».
За інформацією прес-служби, виплати будуть здійснюватися кількома траншами з групуванням по областях до 30 квітня 2003 року.
На сьогодні банк «Аваль» розпочав виплати дивідендів акціонерам ВАТ «Укртелеком» у Київській, Кіровоградській та Львівській областях. Найближчим часом виплати розпочнуться у Кримській, Миколаївській, Тернопільській, Херсонській, Чернівецькій, Чернігівській, Харківській, Івано-Франківській областях та Севастополі. В інших областях виплати проводитимуться у березні п.р.
За інформацією відділу, згідно з реєстрами, загальна кількість акціонерів складатиме близько 143 тисячі осіб, загальна сума виплат — близько 6 млн. грн.
Виплати проводяться згідно з договором між АППБ «Аваль» та незалежним реєстратором цінних паперів ТДВ «Енсті Трансфер» про здійснення виплат дивідендів акціонерам ВАТ «Укртелеком» через систему «Аваль-Експрес», що було укладено на початку лютого 2002 р.
Система «Аваль-Експрес», розроблена спеціалістами банку «Аваль», використовується для термінових грошових переказів фізичних та юридичних осіб по всій території Україні в національній валюті та доларах США через мережу регіональних підрозділів банку «Аваль» і забезпечує миттєвий переказ коштів — виплата одержувачу можлива вже через п’ять хвилин після відправлення. Завдяки можливостям цієї системи та розгалуженої мережі відділень банку «Аваль», що представлена в усіх районах та містах обласного подпорядкування, одержувачы мають змогу отримувати перекази у будь-якому відділенні банку «Аваль» незалежно від місця проживання.
Серед наших клієнтів, що скористалися системою «Аваль-Експрес» — АТ «Філіп Морріс Україна», СП ТОВ «Драгон Капітал», ЗАТ «Джей Ті Інтернешнл Компані Україна», ПІІ «Реємтсма-Україна», «Професійна футбольна ліга України», ЗАТ Львівська кондитерська фірма «Світоч», ЗАТ «Віллард Груп», ЗАТ СК «Еталон» та багато інших .
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас