Прем'єр-міністр Великобританії: Для порятунку єврозони необхідно "засукати рукава" і почати працювати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр-міністр Великобританії: Для порятунку єврозони необхідно "засукати рукава" і почати працювати

Казна та Політика
176
Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон закликав лідерів Євросоюзу "засукати рукава" і почати працювати - щоб якомога швидше дійти згоди з питання про заходи, необхідні для вирішення фінансових проблем єврозони, повідомляє радіо "Свобода".
Виступаючи в Манчестері на відкритті щорічної конференції владної Консервативної партії, Кемерон також заявив, що зараз "не час" для проведення референдуму про вихід Британії з ЄС. Дебати з цього питання повинні відбутися в парламенті до кінця року - після того, як більше 100 тисяч чоловік підписали петицію на підтримку референдуму.
Найбільша загроза стабільності єдиної європейської валюти виходить зараз від фінансової кризи в Греції. Кабінет міністрів цієї країни сьогодні обговорює нові заходи щодо скорочення бюджетних витрат. Очікується, що до кінця року будуть звільнені близько 30 тисяч працівників державного сектора.
Раніше повідомлялося, що в центрі Манчестера більше 30 тисяч людей вийшли на марш проти скорочення бюджетних витрат.
Марш, організований британським конгресом профспілок (TUC), проходить під гаслом "Манчестер за альтернативу: робота, зростання, справедливість".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас