Південна Корея зацікавлена ​​в співробітництві з Україною в сільському господарстві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Південна Корея зацікавлена ​​в співробітництві з Україною в сільському господарстві

Енергетика
183
Південна Корея зацікавлена ​​в співробітництві з Україною в сільському господарстві, авіакосмічній галузі та сфері поновлюваних джерел енергії.
Про це сказав прем'єр-міністр Південної Кореї Кім Хван Сік, виступаючи на україно-корейському бізнес-форумі.
"Можливості співробітництва особливо високі в сфері сільського господарства, космосу, авіації та відновлюваних джерел енергії. Тому сподіваюся на зміцнення співробітництва у вищезгаданих галузях", - сказав він.
Прем'єр зазначив, що в сільському господарстві об'єднання ресурсів України і корейських технологій могли б дати дуже великий потенціал для розвитку.
У авіакосмічній галузі, за його словами, обмін людьми і технологіями, а також навички України і корейський досвід розвитку економіки, маркетингу і прикладних технологій також був б вигідним обом країнам.
Крім цього Кім Хван Сік висловив думку, що використання навичок Кореї в реалізації проектів України з розробки нових та поновлюваних джерел енергії принесло б користь для економік обох країн.
Як повідомляло агентство, Південна Корея вважає перспективним розвиток співпраці з Україною.
Україна зацікавлена ​​в участі Південної Кореї в реалізації 4 національних проектів, зокрема щодо будівництва терміналу з прийому зрідженого газу, будівництва вітряних і сонячних електростанцій, комплексів переробки твердих побутових відходів та створення інформаційно-комунікаційної мережі на основі технології 4G.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас