Росія змінить тактику залучення України до Митного союзу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія змінить тактику залучення України до Митного союзу

Казна та Політика
773
Росія змінить тон у переговорах з Україною про входження до Митного союзу і замість висунення ультимативних умов буде вживати заходів для того, щоб продемонструвати Україні реальні вигоди від участі в організації.
Про це повідомляє УНІАН з посиланням на джерела з російської сторони, поінформовані про плани Росії з розвитку співпраці з Україною в рамках Митного союзу.
"Росія поки не буде так жорстко, як раніше, виставляти вимоги Україні щодо входження до Митного Союзу", - повідомило джерело.
Співрозмовник агентства підкреслив, що Росія спробує знайти "цікаві способи" залучити Україну до вступу до Митного союзу.
Зокрема, з боку Митного союзу можуть бути прийняті рішення на користь українських експортерів. Зокрема, за інформацією джерела, днями вже прийнято рішення про спрощення процедури ввезення українських труб великого діаметру на територію Митного союзу.
Нагадаємо, в суботу, 24 вересня, в підмосковній резиденції Завидово відбулися переговори президентів Росії та України - Віктора Януковича і Дмитра Медведєва за участю прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна.
Вчора ЗМІ повідомили, що після цих переговорів Росія відмовилася від ідеї будь-що заманити Україну до Митного союзу і готова обговорювати створення тристороннього газового консорціуму з Євросоюзом на базі української газотранспортної системи.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас