Посол Іспанії: Реформи - запорука надходження європейського капіталу в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посол Іспанії: Реформи - запорука надходження європейського капіталу в Україну

Казна та Політика
106
Реформи стануть запорукою приходу європейського фінансового капіталу в Україну. Про це сказав Посол Іспанії в Україні Хосе Родрігес Мояно під час зустрічі в понеділок з Прем'єр-міністром Миколою Азаровим групи іспанських сенаторів, повідомили УНН в прес-службі КМУ.
"Іспанія дуже позитивно ставиться до реформ, які відбуваються в Україні. Ми розуміємо, що після їх реалізації буде прекрасна перспектива, і європейський фінансовий капітал зможе зайти в Україну", - зазначив Посол.
М. Азаров, у свою чергу, підкреслив, що Україна зацікавлена ​​у виході на свій ринок європейських компаній, насамперед тих, які мають високі технології.
"Ми будемо вітати усі європейські компанії, які прийдуть на наш ринок, особливо, ті, які мають високі технології. Ми готові їх підтримувати", - зазначив Прем'єр-міністр.
Нагадаємо, М. Азаров також зазначив, що під час останнього раунду переговорів між Україною та Європейською комісією ухвалено рішення про збільшення зернових експортних квот з 20 тис. тонн до 2 млн тонн при укладанні угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас