В Азарова почали виконувати доручення Януковича за підсумками його візиту в РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Азарова почали виконувати доручення Януковича за підсумками його візиту в РФ

Енергетика
850
Уряд України розпочав виконання доручення президента України Віктора Януковича за підсумками його візиту в Росію 24 вересня, повідомив прес-секретар прем'єр-міністра Віталій Лук'яненко.
"Уряд розпочав виконання доручень президента за підсумками його візиту в Росію", - сказав Лук'яненко.
За його словами, Кабінет міністрів України в найближчі 2-3 тижні "здійснить відповідну роботу" на основі домовленостей, досягнутих у Завидово 24 вересня.
Як повідомлялося, в підмосковній резиденції Завидово 24 вересня відбулися переговори президентів Росії та України - Віктора Януковича і Дмитра Медведєва - з врегулювання газової проблеми і з перспектив вступу України до Митного Союзу. Пізніше до президентів приєднався прем'єр-міністр РФ Володимир Путін.
За інформацією прес-служби президента України, сторони обговорили широке коло питань двостороннього співробітництва між Україною та Росією, зокрема питання у сфері транзиту і постачань газу в Україну.
Янукович заявив: "У ході переговорів досягнуто суттєвого прогресу, що дає підстави сподіватися на досягнення найближчим часом конкретних результатів в інтересах обох країн". Також під час зустрічі ухвалено рішення про проведення в жовтні в Україні чергового засідання міждержавної українсько-російської комісії. Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко і голова правління "Газпрому" Олексій Міллер 25 вересня обговорили реалізацію домовленостей між президентами України і РФ Віктором Януковичем та Дмитром Медведєвим у сфері закупівель і транзиту російського природного газу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас