Віце-мера Одеси позбавили волі на два місяці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віце-мера Одеси позбавили волі на два місяці

Кримінал
284
Печерський райсуд Києва визначив запобіжний захід віце-меру Одеси Миколі Ільченку та директору комунального підприємства "Узбережжя" Олегу Кухтію у вигляді утримання під вартою терміном два місяці.
Щодо третього фігуранта у кримінальній справі депутата Одеської міськради Олега Гоцуляка обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, повідомив адвокат Вадим Динник, що є захисником усіх трьох затриманих київською міліцією, повідомляє УНІАН.
Суд врахував ту обставину, що депутат міськради Гоцуляк не є посадовою особою. За словами адвоката, приймаючи рішення у цій справі, суд не розглядав довідку про стан здоров'я віце-мера Одеси.
Згідно з деякими відомостями, у справі фігурують 11 епізодів вимагань у великих розмірах, по одному з яких проходять спільниками Гоцуляк і Кухтій.
Затриманих підозрюють у злочині, передбаченому ч.3 ст. 368 (отримання хабара у великому розмірі групою осіб, які займають відповідальні посади) Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, раніше співробітники центрального апарату МВС України провели обшук в кабінеті віце-мера Одеси з питань транспорту та екології Миколи Ільченка.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас