Ціни на нафту впали на заявах ФРС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту впали на заявах ФРС

Енергетика
604
Світові ціни на нафту за підсумками торгів 22 вересня відчутно знизилися. Так, офіційна ціна нафти WTI (Light Sweet) на терміновій товарній біржі New York Mercantile Exchange (NYMEX) в Нью-Йорку за підсумками торгів зменшилася на 5,41 долара і склала 80,51 долара за барель.
Вартість нафти Brent на електронній товарній біржі InterContinental Exchange Futures Europe (IСE Futures Europe) знизилася на 4,87 долара до 105,49.
Зазначимо, біржі США за підсумками торгової сесії в четвер просіли більш ніж на 3% на заявах Федеральної резервної системи. 21 вересня регулятор оголосив про те, що вдасться до так званої програмі Twist для того, щоб домогтися зростання американської економіки.
Суть цієї програми в тому, що до кінця червня 2012 ФРС придбає казначейські цінні папери з терміном погашення від 6 до 30 років на загальну суму в 400 млрд доларів і реалізує еквівалентний обсяг казначейських цінних паперів з терміном погашення до трьох років.
Негативно на настрої інвесторів позначилися і дії міжнародного рейтингового агентства Moody's - воно опустило рейтинги відразу трьох найбільших американських банків - Citigroup, Bank of America і Wells Fargo.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас