МОЗ купило ліки для онкохворих дітей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МОЗ купило ліки для онкохворих дітей

Казна та Політика
48
Міністерство охорони здоров'я України провело торги за напрямами "дитяча онкологія і онкогематологія" на суму 57,5 ​​мільйона гривень. При цьому в Міністерстві відзначили, що обсяг фінансування на 2011 рік становить 60 мільйонів гривень (48% від реальної потреби).
У МОЗ запевнили, що решта 1,17 мільйона гривень, а також кошти, зекономлені на інших програмах (всього 1,47 мільйона) будуть спрямовані на додаткову закупівлю лікарських засобів і виробів медичного призначення за напрямом "дитяча онкологія і онкогематологія".
За даними державного підприємства "Політехмед", залишків препаратів для лікування онкохворих дітей в регіонах України має вистачити більш ніж на 4 місяці.
У повідомленні також зазначено, що станом на 22 вересня поточного року МОЗ уклав договори на закупівлю лікарських засобів і виробів медпризначення для лікування дітей з онкогематологічними захворюваннями за заявкою Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" на суму більше 18 мільйонів гривень. Це складає 85,95% від заявки лікарні "Охматдит". Реагентами лікарня буде забезпечена цього року на 100%.
"Поставки закуплених медикаментів та виробів медичного призначення почнуться у вересні, і основна їх частина пройде до кінця листопада 2011 року. МОЗ веде переговори з компаніями-переможцями тендерів щодо прискорення поставок", - зазначено в повідомленні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас