В Міноборони дуже задоволені проектом держбюджету на 2012 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Міноборони дуже задоволені проектом держбюджету на 2012 рік

Казна та Політика
338
Проектом державного бюджету на 2012 передбачено на 3 млрд. гривень збільшити витрати на Збройні сили України.
Про це заявив заступник міністра оборони України - керівник апарату Володимир Омельянчук.
За його словами, в 2012 році на розробку, модернізацію та закупівлю озброєння і військової техніки для Збройних сил України фінансування буде збільшено по загальному фонду, фактично, в чотири рази. Ці гроші будуть спрямовані на стабілізацію ситуації, розвиток і зміцнення бойового потенціалу, повідомляє УНІАН.
Омельянчук також зазначив, що в цілому, в порівнянні з нинішнім бюджетом, оборонному відомству в проекті бюджету на 2012 рік фінансування збільшено на більш ніж 3 млрд. гривень, при цьому переважна частина цих коштів передбачена за загальним фондом.
"Проект бюджету Міністерства оборони на 2012 рік є чи не найкращим за всі попередні роки, оскільки передбачає реальні гроші на розвиток Збройних сил України та реалізацію державних програм у цій сфері", - зазначив заступник голови оборонного відомства.
За його словами, запланований обсяг фінансування дає Міністерству оборони України можливість затвердити і почати виконувати Програму розвитку озброєння і військової техніки на 2012-2017 роки, продовжити реалізацію державних програм зі створення і виробництва українського корабля класу "корвет", багатофункціонального ракетного комплексу "Сапсан", а також завершити програму зі створення військово-транспортного літака Ан-70.
"Ці чотири програми отримали гарантоване фінансування в бюджетах наступних років, аж до 2020-го", - підкреслив Омельянчук.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас