Нафта дешевшає на заявах ФРС США про збільшення ризиків для економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на заявах ФРС США про збільшення ризиків для економіки

Енергетика
464
Світові ціни на нафту в четвер знижуються на тлі наростання стурбованості ринків з приводу можливого зниження попиту на "чорне золото" після заяв ФРС США про наявність серйозних ризиків для економіки, свідчать дані торгів.
Вартість листопадових ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 8:54 мск знизилася на 1,5 долара, або на 1,75% - до 84,42 долара за барель. Ціна листопадових ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent опустилася на 1,66 долара, або на 1,5% - до 108,7 долара за барель.
Американський фінрегулятор заявив у середу про наявність серйозних ризиків для економічних перспектив. На цьому тлі ФРС прийняла рішення про підтримку економіки обсягом 400 млрд доларів через купівлю довгострокових боргових зобов'язань і продаж короткострокових.
"Зрозуміло, що на ринку зараз переважають "ведмежі настрої", - заявив агентству Bloomberg аналітик City Index Майкл Маккарті. - Перспективи зростання світової економіки залишаються туманними, вартість всіх сировинних товарів перебуває під тиском, і нафта - не виняток". < / p>
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас