Глава МВФ схвалила пропозиції Обами в боротьбі з безробіттям у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава МВФ схвалила пропозиції Обами в боротьбі з безробіттям у США

Казна та Політика
138
Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард схвалила пропозиції президента США Барака Обами в боротьбі з безробіттям.
"У світлі кризи робочих місць в США я рада нещодавнім пропозицям президента Обами щодо сприяння зростанню і зайнятості. Водночас директивним органам як і раніше необхідно прояснити поряд з цим свої середньострокові плани із забезпечення стійкості динаміки державного боргу", - сказала Лагард, виступаючи 15 вересня в центрі Вудро Вільсона.
"Разом з вирішенням цих найважливіших завдань у сфері зайнятості принципове значення має також полегшення надмірного тягаря, який лежить на сім'ях, за рахунок таких заходів, як більш активні програми скорочення основної суми боргу або створення для домовласників умов, за яких вони могли б скористатися низькими процентними ставками", - додала глава МВФ.
Президент США 8 вересня оприлюднив свій новий план в боротьбі з безробіттям, підтримку малого бізнесу та стимулювання національної економіки. Документ, загальний обсяг якого в грошовому вираженні становить 447 млрд доларів, передбачає скорочення податкового навантаження на підприємства малого бізнесу, підтримку безробітних та фінансування модернізації інфраструктури.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас