Банк "Фінанси і Кредит" став прямим агентом компанії Western Union на території України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Фінанси і Кредит" став прямим агентом компанії Western Union на території України

Фондовий ринок
210
Про це повідомили 20 лютого на спільній прес- конференції Голова Правління Банку «Фінанси і Кредит» Володимир Хливнюк і директор регіонального представництва Western Union по Україні, Вірменії, Грузії і Центральній Азії Петро Гнатюк. Сторони повідомили, що відповідна угода була підписана 18 грудня 2002 року.
Як повідомив г-н Хливнюк, Банк «Фінанси і Кредит» співробітничав з компанією Western Union уже три роки, але через його регіональний підрозділ ДП «Схід» (Москва). «Установлення прямих агентських угод нашого банку з компанією Western Union, - вважає г-н Хливнюк, - це визнання результатів нашої динамічної роботи». Зараз у системі Банку працює 50 точок по прийому платежів і Банк планує довести їхню кількість під кінець року до 100. Крім того, як повідомив Голова Правління Банку «Фінанси і Кредит» Володимир Хливнюк, «ми збираємося активно розширювати коло наших банків-субагентів, пропонуючи послуги платежів по системі Western Union у комплексі – з підкріпленням банківських установ наявною валютою, продажем банківських металів і інших видів послуг”.
Довідка:
Банк “Фінанси і Кредит” заснований у 1990 році. Станом на 01.02.2003 року власний капітал банку склав 70,1 млн.грн., сплачений статутний капітал 36, 2 млн.грн., валюта балансу банку 1 536 млн.грн., чисті активи 869,6 млн.грн., кредитний портфель 665,7 млн.грн., фінансовий результат з початку року - 187,4 тис.грн.
За матеріалами:
Фiнанси та Кредит
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас