Колесніков: У Дніпропетровську побудують об'їзну дорогу до 2014 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесніков: У Дніпропетровську побудують об'їзну дорогу до 2014 року

Казна та Політика
227
Транспортна інфраструктура Дніпропетровська покращиться завдяки підписанню угоди про співпрацю між міністром інфраструктури Борисом Колесніковим і головою Дніпропетровської облдержадміністрації Олександром Вілкулом, повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.
Сторони домовилися оперативно співпрацювати з розвитку мережі автомобільних доріг у Дніпропетровській області, це забезпечить закінчення будівництва 2-й і 3-й черг об'їзної дороги до 2013 року, а ще через рік - правобережних з'їздів з Кайдацького мосту. Таким чином, повне завершення об'їзної дороги "Південний обхід м. Дніпропетровська" відбудеться вже в 2014 році. Віце-прем'єр-міністр України зазначив, що це дозволить вивести за межі міста до 30 тисяч щоденного транзитного потоку транспорту.
Крім того, завдяки угоді в 2015 році Дніпропетровський метрополітен поповнять три нові станції: "Музейна", "Центральна" і "Театральна".
За умовами угоди, міністерство сприятиме також розвитку інфраструктури Придніпровської залізниці, покращиться швидкість перевезення вантажів та комфорт проїзду пасажирів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас