Єгипет посилює візові правила: туристам перестануть давати візи в аеропортах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єгипет посилює візові правила: туристам перестануть давати візи в аеропортах

Казна та Політика
550
Єгипет посилює правила видачі в'їзних віз. За рішенням уряду, в майбутньому туристам припинять видавати візи в аеропортах, і їм доведеться звертатися в посольство в країні проживання.
Коли набере чинності нововведення, не повідомляється. Як пишуть місцеві ЗМІ, в'їзні візи безпосередньо в аеропортах країни будуть видаватися тільки туристам, які подорожують у складі груп, передає РИА-Новости.
Всім іншим доведеться «пройти звичайні процедури для отримання в'їзної візи». Чи торкнеться обмеження туристів, які приїжджають до Єгипту в індивідуальному порядку, не уточнюється.
Також точно невідомо, на громадян яких країн пошириться заборона. Передбачається, що зміни торкнуться громадян США, Австралії, країн Європи, Перської затоки, Латинської Америки та Азії. Чи доведеться звертатися в посольство туристам з України та Росії - не уточнюється.
Зараз українським туристам і гостям з деяких інших держав, для отримання візи в аеропортах Єгипту достатньо пред'явити чинний паспорт та сплатити відповідний збір.
Вільний в'їзд зробив Єгипет нарівні з Туреччиною одним з найбільш популярних місць для відпочинку українців за кордоном. Туризм є однією з головних статей доходів для Єгипту - в 2010 році країна заробила в цій сфері близько 13 мільярдів доларів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас