Акімова: Українська економіка переживе підвищення ціни на газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акімова: Українська економіка переживе підвищення ціни на газ

Казна та Політика
436
Влада не допустить падіння економіки в умовах підвищення ціни на газ, заявляє перший заступник глави Адміністрації президента України Ірина Акімова.
"Якщо стоїть питання, чи виживе економіка чи ні, то, природно, всі рішення будуть схвалюватись тільки в національних інтересах для того, щоб економіка вижила. Природно, з урахуванням усіх зовнішніх обмежень, перед якими Україна вже стоїть або буде стояти. Але те, що економіка виживе, я думаю, що у нас не повинно бути жодних сумнівів", - сказала вона в п'ятницю.
Ціна імпортованого НАК "Нафтогаз" у країну російського природного газу в першому кварталі 2011 року зросла до 264 долара за 1 тисячу кубометрів у порівнянні з 252 доларами за 1 тисячу кубометрів у четвертому кварталі 2010 року.
У другому кварталі 2011 року вона, за даними НАК, становила близько 297 доларів за 1 тисячу кубометрів, у третьому - близько 355 доларів за 1 тисячу кубометрів.
За даними прем'єр-міністра Миколи Азарова, ціна газу для України до четвертого кварталу досягне 388 доларів за 1 тисячу кубометрів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас