В Азарова запевнили, що будуть виконувати газовий договір з Росією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Азарова запевнили, що будуть виконувати газовий договір з Росією

Енергетика
317
Україна буде сумлінно виконувати підписані на початку 2009 року газові угоди з Росією, хоча вважає кабальними їх умови і домагається їх перегляду.
Про це в коментарі агентству Інтерфакс-Україна заявив прес-секретар прем'єр-міністра України Миколи Азарова Віталій Лук'яненко.
"Прем'єр України твердо і послідовно заявляв, що хоча вважає договір кабальним і не відповідним стратегічним інтересам українсько-російського співробітництва, проте підкреслює, що Україна буде виконувати сумлінно договір з усіх пунктів, з усіх позицій до того моменту, поки ми не переконаємо наших партнерів, що необхідно переглянути ці несправедливі умови і поки не укладемо новий договір", - зокрема сказав він.
Нагадаємо, раніше президент Росії Дмитро Медведєв в інтерв'ю телеканалу звинуватив Україну в намірі порушити договір. "Коли наші колеги, партнери, президент України, прем'єр-міністр України кажуть: "Цей договір несправедливий, він нехороший, він типу від лукавого, і ми його не будемо виконувати", послухайте, це ні в які ворота не лізе! Всі договори доти, доки вони не спростовані певним чином у судовому порядку, або не припинені сторонами, підлягають виконанню", - заявив Медведєв.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас