Німецький суд ввів додаткову заборону на продукцію Sаmsung Electronics — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький суд ввів додаткову заборону на продукцію Sаmsung Electronics

Казна та Політика
440
Південнокорейська компанія Sаmsung Electronics змушена припинити всі рекламні акції свого нового планшетного гаджета Galaxy Tab 7.7 на найбільшій в Європі виставці споживчих електротоварів IFA, що проходить у ці дні в Берліні.
Рішення прийнято в рамках виконання припису Земельного суду м. Дюссельдорфа, прийнятого в зв’язку з претензіями компанії Apple. "Наш продукт (Galaxy Tab 7.7) ще не надійшов у продаж, однак наша компанія тим самим хоче проявити повагу до суду", - заявив прес-секретар Samsung Джеймс Чанг.
Нагадаємо, на початку серпня той же суд за позовом компанії Appleо про порушення патентних прав прийняв рішення повністю заборонити продаж "планшетників" Galaxy Tab 10.1 на території Європейського союзу, однак пізніше з'ясувалося, що питання щодо всього ЄС перебуває за межами повноважень органу, і заборону було звужено тільки до Німеччини.
Остаточне рішення цього питання заплановано на 9 вересня 2011 р. Що стосується Galaxy Tab 7.7, то заборона на продаж пристрою, який ще не надійшов на прилавки, в день відкриття IFA, стала для корейської компанії дуже болючим ударом, бо очікувалося, що гаджет стане флагманом Samsung на виставці.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас