Колесников: Уряд у вересні виділить Львову 180 млн грн на будівництво доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: Уряд у вересні виділить Львову 180 млн грн на будівництво доріг

Казна та Політика
87
Уряд у вересні виділить Львову 180 млн грн на будівництво доріг, повідомив віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесников.
"Ми виділимо 180 млн грн у вересні з 250 млн грн заборгованості (перед Львовом), а 70 млн грн ми ще знайдемо", - сказав Б.Колесников на брифінгу у Львові у вівторок.
Водночас віце-прем'єр підкреслив, що це була ініціатива мера Львова Андрія Садового - авансовим методом починати роботи по дорогах, тому не можна говорити, що 250 млн грн є боргом з боку держави.
"Підкреслюю, що Андрій Іванович (Садовий) взяв на себе сміливість і почав будувати дороги авансовим методом. Але ми не дамо образити мера Львова - адже він не на дачу дороги будував, правильно?", - сказав Б.Колесников.
Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", віце-прем'єр оглянув будівельний майданчик стадіону у Львові.
Колесников зазначив, що графік робіт досить жорсткий, але вже є чіткий план, як ці роботи будуть завершені і як стадіон буде відкрито 29 жовтня нинішнього року.
Віце-прем'єр підкреслив, що це буде один з найсучасніших стадіонів у Європі, "Львову не буде соромно прийняти у себе будь-яку команду - чи то "Манчестер Юнайтед", чи "Барселона", - сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас