Азаров не готовий іти на конфлікт з Росією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров не готовий іти на конфлікт з Росією

Енергетика
470
Відсутність домовленостей з Росією щодо зниження ціни на газ збільшує навантаження на українську економіку. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Час іде, нам необхідно домовлятися, оскільки відсутність домовленостей збільшує навантаження на економіку і на наших людей. Рано чи пізно ми будемо робити якісь дії", - сказав він в інтерв'ю Харківської обласної телерадіокомпанії.
За словами прем'єра, Україна не раз в переговорах з Росією говорила, що формула формування ціни на газ несправедлива і не може далі працювати, але поки переговори йдуть непросто. "Російські колеги, з одного боку, нас чують, а з іншого боку переговори йдуть досить важко й непросто. Це зовсім не означає, що ми готові йти на конфлікт чи готові на якісь односторонні дії", - зазначив Азаров.
Як повідомлялося, Азаров раніше заявив, що Україна налаштована на нормальний переговорний процес щодо зміни газових контрактів з Росією. При цьому раніше Азаров заявив, що позиція російської влади в газовому питанні змушує українську сторону замислитися про розрив контракту на поставки газу в судовому порядку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас