Відновлення Японії і курс ієни будуть головними завданнями нового уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відновлення Японії і курс ієни будуть головними завданнями нового уряду

Казна та Політика
148
Обраний головою правлячої Демократичної партії Японії Іосіхіко Нода назвав головними завданнями, що стоять перед країною, ліквідацію наслідків аварії на АЕС "Фукусіма", відновлення постраждалих від землетрусу районів і зниження високого курсу ієни. Про це Нода заявив у своїй першій після обрання промові, трансляцію якої вів телеканал NHK в прямому ефірі.
"Ліквідація наслідків аварії на АЕС "Фукусіма", відновлення Східної Японії після стихійного лиха і високий курс ієни - головні завдання, що стоять зараз перед Японією. Ми повинні всі разом підняти цю важку сніжну грудку", - заявив Іосіхіко Нода.
Крім того, в своїй промові Нода закликав усіх членів партії об'єднатися для вирішення поставлених перед країною завдань, залишивши в стороні внутрішньопартійні розбіжності. Нода належить до прихильників нинішнього прем'єра Наото Кана. Його суперником на виборах став Банрі Каієда, на підтримку якого виступили найвпливовіші політики від Демократичної партії Ітіро Одзава і Юкіо Хатояма, які критикують політику Кана за відмову або перегляд передвиборних обіцянок партії.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас