Барак Обама закликав американців взятися за порятунок економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Барак Обама закликав американців взятися за порятунок економіки

Казна та Політика
598
"Навіть найдрібнішими діями ми можемо відновити те почуття згуртованості, яке було після цих атак, і продемонструвати, що наше відчуття спільної мети так само сильне, як і десять років тому", - заявив Барак Обама.
За словами Барака Обами, сам він 11 вересня разом з дружиною Мішель побуває на церемонії на місці зруйнованого Всесвітнього торгового центру, а також в Пентагоні, передає BFM.ru. Всі інші, сказав президент, можуть вшанувати пам'ять загиблих в будь-якому іншому місці.
У цей день, за словами Обами, американці будуть допомагати один одному. "У Міннеаполісі добровольці допоможуть відновити громадський центр. У Вінстон-Салемі (Північна Кароліна) вони будуть забивати цвяхи і укладати підлоги, щоб дати сім'ям нові будинки. У Таллаессі (Флорида) вони зберуть посилки для військовослужбовців, які перебувають за кордоном, і для їхніх родин, що перебувають на батьківщині. В окрузі Орандж (Каліфорнія) вони відремонтують будинки для наших ветеранів", - зазначив Барак Обама, пообіцявши також попрацювати разом з Мішель.
У липні Білий дім і Конгрес після тривалих дискусій домовилися про підвищення ліміту боргу США із зобов'язанням скорочення державних витрат. Ситуація в економіці країни поки не вселяє надій на її швидке одужання.
Цього тижня Міністерство торгівлі США знизило оцінку реального зростання ВВП країни в II кварталі з 1,3% до 1%, що зумовлено з сповільненням темпів зростання експорту.
За матеріалами: BBC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас